De Timmerfabriek

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem een kijkje op deze pagina!

 

Zo pakken we het aan!

Op ruim 2400 vierkante meter doen wij ons werk voor u. In onze productiehal treft u ons machinepark aan. Naast de hedendaagse technologie die zijn intrede heeft gedaan, is een dosis gezond verstand, uitgekiend handwerk en menselijk inzicht nog steeds niet weg te denken uit onze fabriek. Een mensenhand is creatief en flexibel. In combinatie met de juist machinerie en bewust ingezette technologie zijn we in staat het beste uit twee werelden te combineren.

Grondige aanpak

Een mooi eindproduct begint al met een zorgvuldige werkvoorbereiding. In die fase besteden we veel aandacht aan ontwerp en detaillering. We overleggen graag en goed met u als opdrachtgever of met uw architect. Al onze werkzaamheden zijn erop gericht het machinale timmerwerk binnen de kwaliteitstechnische randvoorwaarden op de beste manier tot zijn recht te laten komen. Een groot deel van onze medewerkers is al meer de 25 jaar bij ons werkzaam. Deze jarenlange ervaring, het vakmanschap en de kritische zorg van onze medewerkers dragen bij aan een bijzonder mooi eindproduct. Een product waar we trots op zijn. En waarvoor we vaak complimenten krijgen van onze klanten.

Werken met plezier

Dat we volgens alle gestelde kwaliteitsnormen werken, staat buiten kijf. We zijn KOMO-gecertifieerd en we zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Timmerwerk. Maar kwaliteit leveren bestaat voor ons uit zoveel meer dan volgens regels en certificaten werken. Wij werken met plezier aan onze mooie producten. En dat zie je terug in het eindresultaat.

Afspraak is afspraak

Het klinkt zo mooi, maar dit is waar wij echt voor staan. Wat we zeggen, maken we graag waar. Want het nakomen van afspraken maakt immers onderdeel uit van de hoge kwaliteit die wij bieden. Juist omdat kwaliteit en uniciteit zo belangrijk is voor u al klant. Natuurlijk gaat er ook wel eens iets mis. Want waar gehakt wordt, vallen immers spaanders. Maar in goed overleg lossen we problemen altijd op naar ieders tevredenheid.