Deuren

Op zoek naar een timmerfabriek waar persoonlijkheid, vakmanschap en snelle levering voorop staat? De Houtmolen in Makkum is er voor de productie van al uw deuren. 

Deuren, in alle soorten en maten!

Hoe moeten uw deuren eruit zien? Het maakt niet uit, De Houtmolen maakt ze voor u! Wij zijn gespecialiseerd in een groot scala aan deuren. Te denken valt aan buitendeuren in alle soorten en maten, luxe voordeuren, hedendaagse strakke deuren, paneeldeuren en deuren met een authentieke look. Maar ook kunt u bij ons terecht voor een veelheid aan binnendeuren, met of zonder glas, met of zonder panelen, vlak afgewerkt of met subtiele glaspartijen. Denk hierbij ook aan de industriële look waarbij we een houten deur zo uitvoeren, dat het een stalen deur lijkt. Helemaal van deze tijd maar tegen een veel aantrekkelijker prijs.

Soorten Deuren

Juist omdat we maatwerk kunnen leveren, is nagenoeg alles mogelijk. We denken graag met u mee en kijken wat er binnen de gestelde voorwaarden kan. Wilt u een beknopt overzicht van deuren die wij bieden? Dat is eigenlijk onmogelijk. Wij leveren graag het product zoals u dat voor ogen hebt. Volgens een uitgekiend ontwerp of volgens een mooie unieke vormgeving. En daarbij zijn wij u graag van dienst met advies en tips. Meer weten over de vele mogelijkheden? Maak dat een afspraak bij De Houtmolen en wij helpen u graag persoonlijk verder.

Eenlingen of in een serie

De Houtmolen is gespecialiseerd in het maken van kleinere tot middelgrote series deuren. Of het nu om slechts één deur gaat of om een project van vijftig woningen, beide type opdrachten leveren we graag. We hebben alle mogelijkheden om uw opdracht goed en kostenefficiënt uit te voeren door ons flexibel geautomatiseerde machinepark.

Flexibel en vakkundig

De Houtmolen gaat graag verder dan u wellicht verwacht van een timmerfabriek. Standaard detailleringen zijn voor ons gesneden koek. Maar juist als het gaat om afwijkende vormgeving voor uw deuren bent u De Houtmolen aan het juiste adres. Of het nu om zwaarder uitgevoerd hout gaat, grotere puien of afwijkende detaillering, in principe kan er veel. Bij de vervaardiging van onze deuren werken we uiteraard geautomatiseerd. Maar ook hebben we een breed scala aan conventionele machines waar onze vaklieden hun vakmanschap inzetten om uw deuren tot in de finesse te vervaardigen.

Non-conformiteit

Bij het produceren van uw deuren werken we volgens hedendaagse eisen en normen. Uiteraard dienen in principe alle deuren te voldoen aan de eisen van het SKH (KVT 1995, etc.). Is het noodzakelijk om van de normering af te wijken vanwege het ontwerp? Dan regelen wij in overleg met u als opdrachtgever een non-conformiteitsverklaring.