Prefab

Op zoek naar een timmerfabriek waar persoonlijkheid, vakmanschap en snelle levering voorop staat? De Houtmolen in Makkum is er voor al uw prefab elementen. 

Prefab, uitgekiende producten van hout!

Hebt u prefab houten elementen nodig? Wilt u deze laten bouwen in de ideale omgeving van een timmerfabriek? Wij van De Houtmolen richten ons ook op deze tak van sport. In de bouw wordt het principe van prefabricage steeds vaker gebruikt. Hele binnenwanden, buitenwanden, dakkappellen of andere op- en aanbouwprojecten realiseren wij in het prettige binnenklimaat van onze fabriek. Alle machinerie die daarvoor nodig is, hebben we voorhanden in onze werkplaats. Onze vakkundige medewerkers zetten op deze manier vakmanschap, technologie en machines op de beste manier in. Met gepast vervoer transporteren we de bouwelementen naar de locatie van uw bouwproject. Groot voordeel van prefab is, dat u veel minder timmerwerk op de bouwplaats zelf hoeft te verrichten.

Prefab in alle soorten en maten

Op ruim 2400 vierkante meter doen wij ons werk voor u. In onze productiehal hebben we voldoende ruimte een diversiteit aan prefab producten voor u te vervaardigen. Ook onze werkvoorbereiding staat volledig tot uw dienst om wat voor elementen dan ook voor te bereiden voor productie. In nauwe samenspraak met u verzorgen wij zo vrijwel elk prefab element dat u voor ogen heeft. Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. De Houtmolen heet u graag welkom!

Voor ons is bijna niets te gek…

Hebt u een specialistisch bouwproject of prefab element op het oog? Een prefab object dat schijnbaar lastig is om vorm te geven en te fabriceren? Kom eens lang bij De Houtmolen in Makkum. Een mensenhand is creatief en flexibel. In combinatie met de juist machinerie en bewust ingezette technologie zijn we in staat het beste uit twee werelden te combineren: mens en machine. Ook de afwerking kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij spuiten en verven prefab onderdelen indien gewenst in welke kleur u maar wilt.