Kozijnen

Op zoek naar een timmerfabriek waar persoonlijkheid, vakmanschap en snelle levering voorop staat? De Houtmolen in Makkum is er voor de productie van al uw kozijnen. 

Kozijnen, het kan ons niet gek genoeg!

Een apart project? Een bijzonder ontwerp? Daar horen vaak specialistische kozijnen bij. Wat voor idee u ook hebt over kozijnen: deel hem met ons! Wij denken graag in oplossingen. Daarom zeggen wij niet snel nee tegen een project. Juist het buitensporige, het aparte aan uw vraag maakt dat wij enthousiast worden. Wanneer de klus bijna onmogelijk lijkt, gaan wij een stapje verder. Zeker dan willen wij uw project tot een goed einde brengen.

Wat voor kozijnen maken jullie?

Die vraag wordt ons vaak gesteld. Maar ook hier geldt weer: we kunnen geen beknopt overzicht geven. Uw vraag is onze drijfveer. Hoe lastiger, hoe beter, zeggen we dan ook. Geen uitdaging is te groot voor De Houtmolen. Kom langs met uw ideeën en ontwerpen en we bespreken samen de mogelijkheden. Wij zijn er klaar voor en hebben de juiste technologie, machines én kennis in huis.

Zo pakken we uw kozijnen aan

Wanneer we met een specifiek kozijnenproject beginnen, zorgen we voor een grondige werkvoorbereiding. In die fase besteden we veel aandacht aan ontwerp en detaillering van de kozijnen. We overleggen graag en goed met u als opdrachtgever of met uw architect. Al onze werkzaamheden zijn erop gericht het machinale timmerwerk binnen de kwaliteitstechnische randvoorwaarden op de beste manier tot zijn recht te laten komen. Een groot deel van onze medewerkers werkt al meer de 25 jaar bij ons. Zo kunnen we met  kennis en ervaring uw project tot een succes maken. Wij zijn iedere keer weer trots wanneer we een bijzonder mooi eindproduct mogen leveren.

Unieke kozijnen, unieke vakmensen

Mooie producten. Maatwerk en uitgekiende oplossing die getuigen van vakmanschap. Een ambachtelijk procedé waarbij kennis, vaardigheden, technologie en geautomatiseerde bewerkingen feilloos samen hun weg vinden. Wanneer u kiest voor de kozijnen van De Houtmolen, weet u dat we gaan voor de mooiste en beste oplossing wat betreft uw kozijnen. En daarbij: wat we zeggen, maken we graag waar. Want het nakomen van afspraken maakt immers onderdeel uit van de hoge kwaliteit die wij bieden. Juist omdat kwaliteit en uniciteit zo belangrijk zijn voor u al klant. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan lossen we de problemen op, in goed overleg en altijd naar ieders tevredenheid.